Bemærk: Der findes ingen ældre dokumentation tilgængelig for dette element, så du ser den aktuelle dokumentation.
PushEngage giver dig friheden til at administrere din liste ved at fjerne de kolde abonnenter, der er holdt op med at engagere sig i dine kampagner. Fjernelse af kolde abonnenter er afgørende for at have en renere liste, der hjælper dig med at administrere din fakturering. Du behøver ikke betale for abonnenter, der ikke engagerer sig i dine kampagner.
I denne artikel lærer du, hvordan du rydder op i din abonnentliste ved at vælge forskellige filtre.
- Når du logger ind på PushEngage-dashboardet, skal du klikke på Publikum og derefter navigere til sektionen Abonnenter.
- For at rydde op i dine kolde abonnenter vil du vælge mellem to filtre:
- Grundlæggende filtre
- Avancerede filtre
Forståelse af grundlæggende filtre
Du kan vælge filtrene nedenfor og definere varigheden i dage.
- Abonnenter, der ikke klikkede – Dette vil inkludere alle abonnenter, der ikke har klikket på nogen kampagne i de sidste 30 dage.
- Abonnenter, der ikke så – Dette vil inkludere alle abonnenter, der ikke har set nogen kampagne i de sidste 30 dage.
- Abonnenter, der ikke modtog – Dette sæt er mest anbefalet, da det vil indeholde abonnenter, der hverken har klikket eller set nogen kampagner i de sidste 30 dage.
Dette filter vil ikke udelukke dine senest tilføjede abonnenter. Vi beder dig være forsigtig, mens du tilføjer denne artikel.

Forståelse af avancerede filtre
Her kan du vælge en kombination af følgende filtre – Attribut, Browser, By, Land, Enhedstype, Segment, Stat, Abonnementsdato, Sidste klikdato, Sidste sendingsdato, Sidste visningsdato, Samlet klikantal, Samlet antal sendte, og Samlet antal viste.

Bedste praksis ved valg af filtre
- Vælg altid abonnementsdato 6 eller 3 måneder tilbage, så du kan undgå at fjerne de senest abonnere brugere.
- Filteret for samlet antal sendte bør bruges til at specificere en grænse for analyse af engagement over 10 eller 50 kampagner.
3. Når du har færdiggjort filteret. Du kan forhåndsvise de filtrerede abonnenter.
4. Skriv DELETE for at bekræfte fjernelse af de filtrerede abonnenter.
Hvis du i tilfælde af problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her. Vores supportteam vil kunne hjælpe dig.