Vraag voordat u opnieuw abonneert bij het migreren naar PushEngage
Wanneer u web push-abonnees migreert naar PushEngage, is het standaardpad 'silent resubscribe', waarmee abonnees stilzwijgend worden hersteld zonder dat u hen opnieuw om toestemming hoeft te vragen, tenzij u abonnees importeert. 'Ask Before Resubscribing' is een alternatief voor teams die … Lees verder






