Hvordan kan jeg kontakte folk, der har klikket på Bloker?

Opdateret 9. marts 2026 Ayushi Dubey 2 min læsning

Denne artikel vil hjælpe dig med at vide, hvordan du kan genvinde dine hjemmesidebesøgende, der ønsker at abonnere på dine notifikationer efter at have afvist dem i første omgang. Ved at aktivere genvindings-widgetten kan du give besøgende en ny chance for at blive abonnent igen, som klikkede på blokeringen, da de først besøgte hjemmesiden.

Trin 1: Naviger til Design » Widgets » Genvindings-widgets.

Trin 2: Vælg den type widget, der skal vises – Knap eller Klokkeikon. Indtast Teksten, baggrundsfarven, Klokke-/knapfarven & widgettens position i henhold til dine krav & klik på Opdater.

Bemærk: Widgetten vises, når brugere klikker afvis for tilladelse til push-notifikationer. Vent venligst 2 minutter, efter ændringen er trådt i kraft.

Klokke- & Knap-widgets

Du kan vælge en Klokke- eller en Knap-widget. På begge kan dine hjemmesidebesøgende abonnere på dine notifikationer. Knap-widgetten foreslås frem for Klokke-widgetten, da der ikke er behov for at holde musen over ikonet for at se tekstbeskeden, som du vil tilføje for at få dem til at abonnere igen.

Herunder er forhåndsvisningen af genvindings-widgetten.

Hvis du støder på problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her. Vores supportteam vil kunne hjælpe dig.

Var denne artikel nyttig?