Bemærk: Der findes ingen ældre dokumentation tilgængelig for dette element, så du ser den aktuelle dokumentation.
Nogle gange, på grund af forkert opsætning eller flere push-abonnementer på tværs af browsere. Du eller dine besøgende kan få push-notifikationer to gange. Dette er dog ikke altid en fejl; du kan afmelde dig fra den ene.
Der er forskellige årsager til, at du modtager to push-notifikationer. Vi har forklaret forskellige tilfælde nedenfor –
Tilfælde 1 – Hvis din hjemmesides besøgende har tilmeldt sig to gange; gennem Single Step & Two Step Opt-in med hurtig installation slået til, kan det føre til, at notifikationer ses mere end én gang. To notifikationer vil blive set af de gamle abonnenter, der ville have tilmeldt sig i den periode, hvor der var en anden Opt-in-stil (enhver dobbelt trin).
Single-step Opt-in er pop-up'en, som hjemmesidens besøgende kun kan klikke på én gang for at abonnere på dine notifikationer. Da abonnementet sker på dit domænenavn, vises den samme URL på push-kampagnen. Hvorimod Double step Opt-in er en tilpasselig pop-up, der skal klikkes to gange for at abonnere. Da abonnementet sker på PushEngage-underdomænenavnet, vises dinhjemmeside.pushengage.com på push-kampagnen.
Bemærk: Hjemmeside-URL'en, der vises på kampagnen, er blot en indikation af, hvor den endelige tilmelding er sket, men Notification URL, som du tilføjer, mens du opretter en kampagne, er landings-URL'en, der åbnes, når en kunde klikker på push-kampagnen.
Vær sikker på, at dette kun sker for få abonnenter, der må have set to pop-ups. Nye abonnenter vil ikke modtage duplikatnotifikationer.
Tilfælde 2 – Hvis du har tilmeldt dig en hjemmesides notifikationer fra flere browsere, vil du modtage notifikationer mere end én gang.
Du kan stoppe med at modtage duplikatnotifikationer ved at vælge, hvilken browser du vil fortsætte med at modtage notifikationer fra & deaktivere notifikationer fra den anden. For mere information om, hvordan du afmelder dig notifikationer, kan du klikke her
Fejlfindingstips
F
Mac OS viser ikke underdomænenavnet, hvis hjemmesidens besøgende tilmeldte sig via en to-trins Opt-in. Det vil kun vise underdomænets hjemmesidenavn. Eksempel – Hvis hjemmesidenavnet er dinhjemmeside.pushengage.com, vil notifikationen vise pushengage.com, hvor domænenavnet ikke vil blive set. Dette er begrænsningen med operativsystem og skærmstørrelse.
Windows OS viser begge navne i notifikationerne. For det samme eksempel vil det vise abc.pushengage.com.
Hvis du støder på problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her. Vores supportteam vil kunne hjælpe dig.