Bemærk: Der findes ingen ældre dokumentation tilgængelig for dette element, så du ser den aktuelle dokumentation.
Hvis du ikke længere har brug for dit PushEngage-abonnement, kan du nemt opsige det når som helst. I denne artikel lærer du, hvordan du opsiger dit PushEngage-abonnement.
Før du starter
Her er et par ting, du skal vide, før du går i gang:
- Opsigelse af et abonnement stopper automatisk fornyelse af din konto ved udgangen af den aktuelle faktureringsperiode.
- Hvis du er villig til at stoppe med at bruge PushEngage i en kort periode, kan du også vælge at sætte dit abonnement på pause eller arkivere det i stedet for at opsige det.
- Når dit abonnement er opsagt, har du stadig fuld adgang til kontoen og kampagnefunktionalitet, indtil din konto udløber ved udgangen af din nuværende periode.
- Opsigelse af dit abonnement behandler ikke automatisk en refusion, hvis du stadig er berettiget til en. Hvis du stadig er inden for de første 14 dage efter købet og ønsker en refusion, bedes du kontakte vores supportteam for at behandle en refusion.
Sæt dit abonnement på pause eller arkiver det
Hvis du vil stoppe med at bruge platformen i 30 dage, kan du sætte dit abonnement på pause, og du vil ikke blive opkrævet betaling for det. Du kan også arkivere dit abonnement, hvis du vil stoppe med at bruge platformen i længere tid til minimale omkostninger.

Opsig dit abonnement
Du kan opsige dit PushEngage-abonnement ved at følge disse trin:
- Naviger til faktureringssiden i dit dashboard.
- Vælg derefter fanen Slet konto under faktureringsoplysningerne.

Du vil blive guidet til siden Administrer abonnement.
3. Rul ned til bunden af siden Administrer abonnement, og klik på fanen Opsig abonnement.

4. Følg vejledningen for at fuldføre opsigelsesprocessen.
Fejlfinding
Vil alle mine kampagner og data blive slettet, hvis mit abonnement udløber?
Når dit abonnement er opsagt, kan din konto (og alle kampagner) blive planlagt til permanent sletning, når kontoen udløber. Din konto udløber ved udgangen af den aktuelle periode, når abonnementet er opsagt.
Hvis du for eksempel har købt et premium årsabonnement den 1. januar 2022 og opsagt dit abonnement samme år, ville din konto udløbe den 31. december 2022. Den kunne blive permanent slettet efter denne dato.
Jeg vil stoppe med at bruge PushEngage lige nu, men jeg vil ikke have, at min konto og mine kampagner bliver slettet, når min konto udløber. Hvad kan jeg gøre?
I stedet for at opsige anbefaler vi at arkivere din konto. Dette forhindrer, at din konto og dine kampagner bliver permanent slettet, indtil du er klar til at vende tilbage til et normalt abonnement.
Hvorfor ser jeg ikke et link til 'opsig abonnement' på min faktureringsside?
Der er et par grunde til, at linket 'opsig abonnement' muligvis ikke er tilgængeligt, herunder hvis dit abonnement allerede er blevet opsagt.
Hvis du støder på problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her. Vores supportteam vil kunne hjælpe dig