Bemærk: Der findes ingen ældre dokumentation tilgængelig for dette element, så du ser den aktuelle dokumentation.
Denne guide hjælper dig med at administrere flere brugere under én konto. Du kan håndtere webstedsniveau-tilladelser for dine teammedlemmer og have fleksibiliteten til også at definere rollerne.
Før du starter
Du skal have en Premium-plan eller derover med PushEngage for at tilføje flere brugere til din konto.
Tilføjelse af brugere
Når du logger ind på PushEngage Dashboard, skal du klikke i øverste højre hjørne, hvor du ser profilikonet & derefter klikke på Brugeradministration.

Du kan derefter klikke på Opret ny bruger & indtaste alle brugerrelaterede detaljer. Du kan vælge skifteknappen for at give bruger-/administratortilladelse til den viste bruger.

En administrator-konto kan give adgang til webstederne & tilladelser for hver brugerkonto. Brugerrollen vil have begrænset adgang & tilladelser.

Websteds-tilladelser kan gives fra samme vindue for hver bruger.

Redigering eller sletning af brugere
Brugernes detaljer kan redigeres ved at klikke på pen-ikonet, som vist nedenfor.

Du har også mulighed for at slette en bruger, hvis og når det er nødvendigt. Du kan gøre dette ved at klikke på sletteikonet ud for den bruger, du vil slette.
Hvis du støder på problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at klikke her. Vores supportteam vil kunne hjælpe dig.