Observera: Det finns ingen äldre dokumentation tillgänglig för det här objektet, så du ser den aktuella dokumentationen.
Den här artikeln hjälper dig att förstå hur du kan återfå dina webbplatsbesökare som vill prenumerera på dina aviseringar efter att ha nekat dem initialt. Genom att aktivera återställningswidgeten kan du ge besökare en andra chans att bli prenumerant igen som klickade på blocket när de först besökte webbplatsen.
Steg 1: Navigera till Design » Widgets » Återställningswidgets.
Steg 2: Välj vilken typ av widget som ska visas – Knapp eller Klockikon. Ange texten, bakgrundsfärgen, klock-/knappfärgen och widgetens position enligt dina krav och klicka på Uppdatera.

Notera: Widgeten visas när användare klickar på neka för push-aviseringstillstånd. Vänligen vänta 2 minuter efter att ändringen har publicerats.
Klocka & Knapp-widgets
Du kan välja en klocka eller en knapp-widget. På båda kan dina webbplatsbesökare prenumerera på dina aviseringar. Knapp-widgeten rekommenderas framför klock-widgeten eftersom det inte finns något behov av att föra muspekaren över ikonen för att se textmeddelandet du kommer att lägga till för att uppmana dem att prenumerera igen.
Nedan är förhandsgranskningen av återställningswidgeten.

Om du stöter på några problem, tveka inte att kontakta oss genom att klicka här. Vårt supportteam kan hjälpa dig.