Σημείωση: Δεν υπάρχει διαθέσιμη παλιά τεκμηρίωση για αυτό το στοιχείο, επομένως βλέπετε την τρέχουσα τεκμηρίωση.
Το PushEngage κατανοεί τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές σας ανάγκες. Το σύστημά μας έχει την ευελιξία να καλύψει αυτές τις ανάγκες. Η παύση και η αρχειοθέτηση της συνδρομής σας στο PushEngage είναι διαθέσιμες εάν θέλετε να σταματήσετε να τη χρησιμοποιείτε προσωρινά, αλλά να μην χάσετε τη βάση δεδομένων.
Πριν Ξεκινήσετε
Ακολουθούν μερικά πράγματα που πρέπει να κατανοήσετε πριν ξεκινήσετε:
- Παύση – Αυτό θα κρατήσει τον λογαριασμό σας σε αναμονή για ένα μήνα. Εάν η ανανέωσή σας εκκρεμεί τον επόμενο μήνα, θα αναβληθεί για έναν ακόμη μήνα, καθώς η επιτρεπόμενη διάρκεια παύσης είναι 30 ημέρες.
- Μόλις ολοκληρωθεί η περίοδος παύσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις καμπάνιες του PushEngage. Μπορείτε να αναιρέσετε την παύση της συνδρομής σας οποιαδήποτε στιγμή, εάν χρειαστεί να συνεχίσετε τις καμπάνιες σας πριν λήξει η περίοδος παύσης.
- Αρχειοθέτηση – Αυτό θα κρατήσει τον λογαριασμό σας ανενεργό και θα αλλάξει τη συνδρομή σας σε 29 $/έτος. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ενεργό, τη συλλογή συνδρομητών και τις καμπάνιες σε κατάσταση παύσης.
Παύση της Συνδρομής σας
Μπορεί να θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το PushEngage για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν θέλετε να χάσετε τον υπόλοιπο χρόνο της περιόδου συνδρομής σας. Η παύση του λογαριασμού σας είναι η ιδανική επιλογή.
Για να θέσετε σε παύση τον λογαριασμό σας στο PushEngage, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:
1. Μεταβείτε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο Χρεώσεις

2. Μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σύνδεση Διαχείριση Συνδρομής και να κάνετε κλικ σε αυτήν.

3. Επιλέξτε το κουμπί Παύση Συνδρομής.

4. Τέλος, θα δείτε μια ειδοποίηση που θα υποδεικνύει ότι ο λογαριασμός σας τέθηκε επιτυχώς σε παύση.
Αρχειοθέτηση της Συνδρομής σας
Για να αρχειοθετήσετε τον λογαριασμό σας στο PushEngage, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:
1. Μεταβείτε στο εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο Χρεώσεις. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη σύνδεση Διαχείριση Συνδρομής στη σελίδα.

2. Επιλέξτε το κουμπί Αρχειοθέτηση Συνδρομής.

3. Θα σας ζητηθεί να ολοκληρώσετε την Αρχειοθέτηση πληρώνοντας 29 $/έτος. Δεν μπορείτε να την αρχειοθετήσετε για περισσότερο από ένα έτος.

Θα δείτε μια ειδοποίηση μόλις ολοκληρώσετε την αγορά, που θα υποδεικνύει ότι ο λογαριασμός σας αρχειοθετήθηκε επιτυχώς.
Επανενεργοποίηση Παυσμένου Λογαριασμού
Όταν είστε έτοιμοι να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το PushEngage ή αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα Χρεώσεις και να κάνετε κλικ στο κουμπί Συνέχεια Τώρα.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ. Η ομάδα υποστήριξής μας θα μπορέσει να σας βοηθήσει.