Σημείωση: Δεν υπάρχει διαθέσιμη παλιά τεκμηρίωση για αυτό το στοιχείο, επομένως βλέπετε την τρέχουσα τεκμηρίωση.
Το PushEngage διευκολύνει την ύπαρξη πολλαπλών ιστοτόπων σε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να διαχειριστείτε πολλούς ιστοτόπους με ξεχωριστές αναλύσεις, συνδρομητές & καμπάνιες.
Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να προσθέτετε ή να αφαιρείτε ιστοτόπους από τον λογαριασμό σας.
Προσθήκη Ιστοτόπου
Υπάρχουν δύο τρόποι προσθήκης ιστοτόπου στον λογαριασμό σας PushEngage.
Πρώτον, ο Γρήγορος τρόπος:
Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας PushEngage & να μεταβείτε στην αναπτυσσόμενη λίστα του ονόματος του ιστοτόπου δίπλα στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία » Προσθήκη Νέου Ιστοτόπου.

Εισαγάγετε όλες τις λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε έναν Ιστότοπο. Οι λεπτομέρειες στα πεδία κειμένου του Ονόματος Ιστοτόπου, URL Ιστοτόπου, Υποτομέα & κάντε κλικ στο Προσθήκη Ιστοτόπου.
Ο Υποτομέας χρησιμοποιείται για εσωτερικούς σκοπούς για να εισαγάγετε εδώ το όνομα του ιστότοπού σας. Για παράδειγμα, εάν ο ιστότοπός σας είναι https://www.yourdomain.com, ο υποτομέας σας θα μπορούσε να είναι 'yourdomain'.

Ο Δεύτερος τρόπος :
Εάν θέλετε να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε πολλούς ιστοτόπους, μπορείτε να διαχειριστείτε από την ενότητα διαχείρισης ιστοτόπων.
Συνδεθείτε στον Πίνακα Ελέγχου PushEngage & κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία & κάντε κλικ στο Διαχείριση Ιστοτόπων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρτέλα Προσθήκη Νέου Ιστοτόπου για να προσθέσετε τις λεπτομέρειες για έναν νέο ιστότοπο. Παρακαλώ εισαγάγετε τις λεπτομέρειες στα πεδία κειμένου του Ονόματος Ιστοτόπου, URL Ιστοτόπου και υποτομέα & κάντε κλικ στο Προσθήκη Ιστοτόπου.


Επεξεργασία Ιστοτόπου
Μπορείτε να επεξεργαστείτε έναν υπάρχοντα ιστότοπο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το στυλό δίπλα στον ιστότοπο. Μπορείτε να αλλάξετε το URL & το όνομα, αλλά όχι τον υποτομέα.

Κάντε τις αλλαγές που χρειάζεστε & κάντε κλικ στο Αποθήκευση Αλλαγών.

Διαγραφή Ιστοτόπου
Ομοίως, μπορείτε επίσης να διαγράψετε έναν ιστότοπο από τη λίστα των προστιθέμενων ιστοτόπων κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Διαγραφή δίπλα στον ιστότοπο που πρόκειται να διαγραφεί.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να διαγράψετε τον ιστότοπο.
Σημείωση : Μόλις διαγράψετε έναν ιστότοπο, όλα τα δεδομένα, οι αναλύσεις και οι συνδρομητές θα διαγραφούν. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι διαγράφετε μόνο ιστοτόπους που δεν χρειάζεστε πλέον.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ. Η ομάδα υποστήριξής μας θα μπορέσει να σας βοηθήσει.