Σημείωση: Δεν υπάρχει διαθέσιμη παλιά τεκμηρίωση για αυτό το στοιχείο, επομένως βλέπετε την τρέχουσα τεκμηρίωση.
Αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να διαχειρίζεστε πολλούς χρήστες σε έναν λογαριασμό. Μπορείτε να χειριστείτε δικαιώματα σε επίπεδο τοποθεσίας για τα μέλη της ομάδας σας και να έχετε την ευελιξία να ορίζετε επίσης τους ρόλους.
Πριν Ξεκινήσετε
Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα Premium ή ανώτερο με το PushEngage για να προσθέσετε πολλούς χρήστες στον λογαριασμό σας.
Προσθήκη Χρηστών
Μόλις συνδεθείτε στο PushEngage Dashboard, κάντε κλικ στην επάνω δεξιά γωνία όπου βλέπετε το εικονίδιο Προφίλ & στη συνέχεια κάντε κλικ στη Διαχείριση Χρηστών.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Δημιουργία Νέου Χρήστη & να εισαγάγετε όλες τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον χρήστη. Μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί εναλλαγής για να παρέχετε πρόσβαση Χρήστη/Διαχειριστή στον χρήστη που εμφανίζεται.

Ένας λογαριασμός Διαχειριστή μπορεί να δώσει πρόσβαση στους ιστότοπους & δικαιώματα για κάθε λογαριασμό Χρήστη. Ο ρόλος του χρήστη θα έχει περιορισμένη πρόσβαση & δικαιώματα.

Τα δικαιώματα τοποθεσίας μπορούν να παραχωρηθούν από το ίδιο παράθυρο για κάθε Χρήστη.

Επεξεργασία ή Διαγραφή Χρηστών
Οι Λεπτομέρειες Χρήστη μπορούν να επεξεργαστούν κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της πένας, όπως φαίνεται παρακάτω.

Έχετε επίσης την επιλογή να διαγράψετε έναν χρήστη εάν και όταν χρειαστεί. Μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Διαγραφή δίπλα στον χρήστη που θέλετε να διαγράψετε.
Εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ. Η ομάδα υποστήριξής μας θα μπορέσει να σας βοηθήσει.